När mamma är borta...

...står jag och lillebrorsan för maten! Inte för att skryta men vi är ju ganska begåvade syskon ^^ Va dock svårt att få en smickrande bild på denna maträtt men gott va de i alla fall! Lövbiff med zuccini och salami fyllning. Fuck vegetarians ;)
 

Luscious lips

En bild från igårkväll! Uppdaterar ju ganska dåligt om mitt liv och vad jag gör nu för tiden men igår va jag i alla fall ute med Becka. Vi hade det trevligt! Vet inte vad mer man kan säga.. Men men, här är en vacker bild med mycket läppar! Ska man kanske fylla ut dem på riktigt? ;D Fast nej tack...
 

Close ups

 

Valentine's day

Glad alla hjärtans dag! (och inte lika glad för alla er som planerar att spendera dagen framför en romantisk komedi med ett glasspacket..) Men själv ska jag spendera dagen på jobbet och är väldigt nöjd med det! För vi ska nämligen köra all in på alla hjärtans dag-temat! Vi ska gömma små komplimander lite här och var i ishallen sen så ska vi baka kärleksmums till vårat A-lag och lite annat. Så hoppas på en rolig arbetsdag ;) Men de va allt för mig och jaa jag ska försöka bli bättre på att uppdatera!

Sot

AG

Här kommer en bildbomd från i fredags då jag va ute med familjaen och åt middag på AG för att min lillebror fyllde 15 år! Grattis. Supergod mat!
 
 
 
 
 
 


RSS 2.0