Värmer upp

Färskade upp minnet på hur man äter med pinnar igår genom en liten sushidate med Amanda. smarrigt!
amandas bild.

Rik på Yen

"Blickarna man får när man går fram till kassan med godis för 160 spänn och tre deos varav en för killar"

Två dagar kvar! Fan nu kör vi! 120 000 yen!

Stadspromenad

Promenader har blivit lite "veckans grej". Igår va jag på promenad först med mamma sen med Becka. Idag tog jag en solig promenad med Camilla i stan. Mysigt! Så underbart väder!! Passade även på at köpa dessa nyttiga chips från renée voltaire. riktigt smarriga! speciellt dem rosa. bra när man e sugen på något gott men ändå vill va nyttig =) Men de va en härlig dag! Imorgon ska jag fixa massa inför resan sen blir det en sushi-date med Amanda. här har man fullt upp! Åker ju på torsdag!! Ghaaa!! galet..
 

know you want it

Don't you wanna taste my mozzarella sticks?
Amandas bild

en vecka

om exakt en vecka åker jag och Carro till Tokyo!! Känns helt ovärkligt att lilla JAG ska till japan! riktigt häftigt och hoppas på minnen för livet =) Så får vi hoppas att vi två galningar överlever...
 

Sliten

Förlåt att jag har låte tre gå runt i ovisshet om vad som händer i mitt liv såhär länge! Men under påsk har jag jobbat som bara den! Har knappt hunnit sova ens så då har jag inte haft tid att blogga.. Innan de har jag typ...... Också jobbat! och varit ute lite då och då. Inget nytt liksom! Men nu ska jag inte jobba mer för säsongen så kan "vila upp mig" i tre månader. Sen åker jag till Japan om 9 dagar!! OMG!! Resfeber! Men de va nog allt för denna gång.. slänger upp en selfie från i onsdags! (haha, kärlek till han i bakgrunden..)
 

Summer is coming

Nu närmar sig tiderna då man sitter uteoch dricker sin lunch <3 Har väntat länge nog! Här har vi dagens smoothie
 


RSS 2.0