Schweiz torsdag

 
 

Schweiz onsdag

 
 

Schweiz tisdag

 
 
 

Pink hair, don't care

 

Crazy cat woman

Borde nästan skapa en hel kategori för katter här på bloggen. De blir ju endel kattbilder! Men va kattvakt åt demhär två fillurerna i helgen. Riktigt fina katter! E kattvakt åt två andra katter nu i veckan också så kanske kommer ännu fler bilder ;)

Ugly pretty

Berlin

Woop wop! Vem ska till Berlin om inte lilla jag!! =D 30de juli åker jag ner med Sonia! Ska bli riktigt kul =D Inte nog med de så ska jag ju till Schweiz veckan innan med pappa och lillebror =) Resväskan kommer bli sliten ;)

20 år

Tänkte slänga upp lite bilder från mitt släcktkalas vi hade här i lördags =) Supermysigt! Fick bland annat ett nytt objektiv i pressent, EF 50mm f/1.4 USM, så alla bilder efter tårtan är tagna med de =) Älskar de! <3

Mysig kväll igår

 

Fyller Systemet

Nu behöver jag inte bli äldre! Finns de någon vampyr där ute som kan få mig sluta åldras så gör de nu! Aja, Grattis till mig, woop woop!

Meatlovers

En middag för några veckor sen som jag fota men aldrig la upp =) Blunda om du är vegetarian ;)
 

London gifts

Familjen har varit i London en vecka men kom hem inatt. Jag fick inte följa med, buhu :'( Men dem hade med lite fin fina pressenter till mig iaf så dä känns de ju liite bättre ;D Ska ändå till Schweiz om några veckor ;)
Victoria's secret nattlinne. Älskar <3
Söta London-underkläder från typ primark =)


RSS 2.0